Goed nieuws

Goed nieuws

Ook al is een scheiding niet iets wat iemand zich wenst, kun je als je te maken hebt met een scheiding er wel voor kiezen er het beste van te maken!'
 
Goed nieuws bij scheiding?
Misschien niet het eerst waar je aan denkt. Maar misschien herken je wel dat aals je eens een rot gevoel hebt gehad en er iemand is die je een glimlach geeft, dat erg fijn en bemoedigend kan zijn?

Te veel mensen bij scheiding komen in een negatieve spiraal. Die 'glimlach' bieden, dát kan alleen soms al wonderen doen. Die 'glimlach' maakt al een verschil. Bij en na scheiding, moeten alle betrokkenen namelijk zelf verder met alles dat volgt bij een scheiding en daarna.Gelukkig hoeft alles rondom een scheiding niet kommer en kwel te zijn, maar daar moet je je ook weer bewust van kunnen worden. Naast alle lastige, moeilijke en pijnlijke dingen, zijn er ook mogelijkheden, is er uitzicht, positieve dingen én is er altijd wel iets van goed nieuws.

Speciaal voor iedereen, kinderen, jongeren, ouders en alle anderen die met scheiding te maken hebben, is er daarom de KIES voor goed nieuws krant. Geef jij deze 'glimlach' met fijne verhalen, tips en veel positiviteit mee door aan wie dat kan gebruiken?

Let op; deze gratis goed nieuws krant, is te verspreiden door gemeenten, kinderopvang, onderwijs, wijkteams, CJG, jeugdhulp, POH, huisartsen, GGZ, vFAS, MfN, Mediators en natuurlijk ook door jou!
KIES werkt samen met