KIES voor het Kind

KIES webinar over ouderverstoting

Terug naar overzicht

KIES webinar over ouderverstoting

Informatie

Op 14 november 2022 in de week tegen Kindermishandeling organiseert het Expertisecentrum Kind en Scheiding een webinar over ouderverstoting. 

Ben jij professional en werk je met kinderen? Met de juiste kennis kun jij het verschil maken voor kinderen die na een scheiding het contact dreigen te verliezen met een van de ouders!

Het Webinar wordt gegeven door Monique Meulemans, auteur van 'Emotioneel gevang - over ouderverstoting', trainer en coach en Jacquelijn van der Vijver, KIES-coach/trainer en orthopedagoog. 

Doelgroep:
Het webinar is toegankelijk voor professionals, zoals leerkrachten, schoolmaatschappelijk werkers, wijkteammedewerkers, jeugdprofessionals, jeugdverpleegkundige GGD, kindercoaches en mediators.

Datum en tijd:
Maandag 14 november 2022 van 15:00-17:00 uur. 

Digitale link volgt enkele dagen voordat het webinar start.

Kosten:
Voor slechts €20,- (inclusief btw) kunnen geïnteresseerde professionals deelnemen aan dit webinar. Ben je KIES professional? Dan krijg je vanwege het 20-jarig jubileum van het Expertisecentrum Kind en Scheiding 10% korting op dit webinar. Bovendien krijg je nog eens 10% korting bij deelname aan de themadag 'KIES voor allebei, omgaan met ouderverstoting'. (Deze themadag is alleen toegankelijk voor KIES-coaches). Vermeld even bij de aanmelding dat je gebruik wil maken van de korting. 

 

 

 

Programma

Tijdens het webinar krijg je inzicht in het belang van vroegsignalering, wat rode vlaggen zijn bij kinderen en hun ouders die kunnen duiden op beginnende oudervervreemding en wat de gevolgen kunnen zijn wanneer de eerste signalen niet worden herkend en er niet tijdig wordt ingegrepen. 

Trainers:

Locaties: